Fontys Hogescholen

Fontys Hogescholen logoFontys is met zo’n 40.000 studenten, 4.000 personeelsleden en een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren, een van de grootste hogere onderwijsinstellingen van Nederland.

Sinds 2005 levert ABC Vision bijdragen aan studenten en professionals van de hogeschool in de vorm van ontwikkeling van concepten en de uitrol via colleges en practica. Het betreft workshops voor de reguliere studenten van de hogeschool en ook Professional Courses: praktijkgerichte opleidingen op post-hbo-niveau voor deelnemers uit het bedrijfsleven, waaronder Rabobank Nederland.

Voor de Hogeschool Marketing Management is dit de collegereeks: “ConsumentenGedrag”, “Marketingcommunicatiestrategie” en “Bedrijfscommunicatie”.

Voor de Hogeschool Small Business de collegereeks: “OndernemingsLeer”.

KICK logoEen leuk project voor Fontys Hogescholen is het begeleiden van de jonge generatie ondernemers op het gebied van marketingcommunicatie: de “Student Company KICK”. Twee studentes zijn het brein achter KICK en samen willen zij door middel van ambitie, uniekheid en passie de markt gaan veroveren. Het enthousiasme van de dames maakt dat KICK net even anders is.

Download hier het Marketingcommunicatie document van project KICK.

Stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *